2013

Jag vill bara önska er alla ett GOTT NYTT ÅR!

I just want to wish you all a HAPPY NEW YEAR!

One direction in trouble (Part 4)

Emma, Julia, Louis and Harry sat at the computer and took pictures as they did an album of.

 

Bella and Zayn played for several hours before they finally clear the first level, then it was Niall´s turn to drive with Bella, so Zayn went and play some Nintendo DS with Liam.

 

After that Liam and Zayn have played Lego Star Wars for two hours they wanted to see a movie.

 

All watched One directions film “Up all night The Live Tour”.

Emma, Julia and Bella thought the movie was really good!

 

They played a football game on Backavallen, where they shot the fireworks when Sweden won against Germany.

Bella was really scared, so Niall and Harry went over and comforted her with a hug. Then it got better.

 

After they’ve watched the fireworks were Bella had to go home because it was half past one o’clock.

 

Emma and Julia began embedding, then the guys came and helped.

Louis and Harry shared on Julia´s mom and dad´s bed, while the others slept on each mattress on the floor.

 

Emma and Julia woke up early the next morning.

They took on the One Peace ande went downstairs and made breakfast, after a while even Zayn and Niall came down and helped.

 

After an hour, Liam and Louis came down, and after an hour, Harry came down and then they start to eat breakfast.

They eat some pancakes and meatballs from yesterday.

 

When they had finished eating came Julia that they could go to the Funzone, but then came Emma that there might be fans. Then came Liam that they could hire the Funzone instead.

 

Emma called the Funzone  and asked if they could rent the Funzone and it was possible. Then rang Louis and rented a minivan.

 

When they would get in the minibus stood Julia´s small neighbors Benjamin and Michelle and screamed at her that she would came and play with them .

Julia said she unfortunately could not play today.

 

Then when they went away was Benjamin and Michelle waved.


One direction i knipa (Del 12)

Den här dagen gjorde de inget speciellt, de satt mest och kollade på tv i soffan och hade det bra.

Dagarna har gått väldigt fort och nu är det den näst sista dagen innan Emma, Julia och Bella ska åka hem till Sverige igen.

 

Niall, Harry, Louis, Liam och Zayn har försökt att göra dagarna så roliga som möjligt så att Emma, Julia och Bella ska minnas det här sommarlovet för alltid.

Julia, Emma och Bella har redan börjat packa sina väskor så de inte ska behöva göra det imorgon.

 

Ungefär vid fem säger Niall att det kanske är dags att göra någonting annat än att bara ligga och kolla på tv, alla andra höll med och de började med att gå och fixa till sig lite. Sen hjälpte de Harry och Louis att storhandla, de åkte till den största närmaste matbutiken.

 

Där handlade de bara lite som de tyckete att de behövde, lite pasta, lite bröd, gurka, morötter, köttbullar och godis. Det var lite av det som de tyckte var ganska nödvändigt att ha hemma.

 

Det tog bara lite drygt en halvtimme att handla och när de kom hem började de laga middag, de bestämde sig för att laga kött med potatisgratäng. Till det en god sallad med gurka, morötter, tomat, sallad och lite majs.

 

De gick och la sig hyfsat tidigt för att komma upp tidigt dagen efter för att hinna till flyplatsen i tid, planet hem till Sverige gick nämligen redan klockan tolv.

De sa hejdå till varandra hemma för att om killarna skulle följa med skulle det säkert finnas något One direction fan på flygplatsen.

 

Det var väldigt jobbigt att säga hejdå, men till slut var de ändå tvungna att hoppa in i taxin och åka iväg.

Precis när de hade åkt och killarna går in ser Harry att Emma har glömt sin mobil på bänken i hallen, de hoppade snabbt in i Louis bil och åkte mot flyplatsen.

 

Där fanns det såklart fans men det var inte så många som dom hade trott skulle finnas, så det var ju skönt. De började springa omkring och leta, de läste på skyltar vilket flyg som gick till Arlanda, och till slut hittade de faktiskt rätt gate så då behövde det bara hitta Emma, Julia och Bella. Efter ungefär en halvtimmes omkringspringande så hittade Niall tjejerna och han ringde till de andra att komma dit.

 

De hade bara några minuter på sig, så de behövde skynda sig rejält!

Men som tur kom de i tid, Paul som alltid är med killarna hade hittat rätt gate för längesen så han var snäll och sa till en av flygvärdinnorna att han väntar på några. Flygvärdinnan kände igen Paul för hon hade en dotter som var helt nere i One direction.


OMG!

Jag vet att det var evigheter sen som vi la upp en del av One direction i knipa, men nu äntligen kommer del 12! Hoppas ni gillar den. =)

 

I kow it's been a while since we upload a part of One direction in trouble. but now finally here is part 12!  Hope you like it. =)

 


iPhone 4s jao!

Då var det beställt! Det blev dock bara ett av skalen men nöjd är jag iaf! :D Då är det bara att vänta på att det ska komma OCH mobilen måste ju självklart komma! Det blev detta

Mobilskal

Försöker få mamma att beställa två super snygga mobilskal! La upp en bild i ett tidigare inlägg på det ena och här kommer det andra

Instagram

Ni glömmer väll inte bort att följa mej och min One direction sida på Instagram va?
@emma_linder @0nedirection_sweden

You don't forget to follow me and my One direction fanpage on Instagram?
@emma_linder @0nedirection_sweden

Thanks love! xx

Skridskor

Idag har man vart och åkt skridskor, det var kuligt! Men jag har j***igt ont i knät för brorsan tacklade mej! Puss puss på er! =)

A tribute to One direction Little Things


Live While We're Young - Remix


Little Things - One direction

Lite eller ganska mycket efterblivet men här är Little Things!

Sidvisningar/ Page views

AWESOME! Gick in o kollade lite snabbt och på bara några timmar har jag gått från typ 9 sidvisningar till 67 och typ 3 unika besökare till 9 unika besökare! TACK!!!

AWESOME! Went in and looked a little fast and in just a few hours, I have gone from 9 to 67 page views and unique visitors from 3 to 9 unique visitors! THANK YOU!!! =)

Polare

Jaha nu ska man va med polare då! Undrar vad vi ska hitt på...hmm..kanske blir lite data ändå! Ha're gött :P

Collage


iPhone 4s

Jag är överlycklig! Jag ska äntligen få en iPhone 4s, som jag har längtat. Fick den i julklapp igentligen men den har inte kommit, han i butiken sa att den skulle hinna komma innan jul...man ska aldrig lite på sånna små pöjkar. Men har redan börjat kolla på massor av fina skal och jag har hittat ett super snyggt!

I am super happy! I'll finally get an iPhone 4s, I have longed. Got it for Christmas but it has not arrived, he was in the store said it would come before Christmas ... You should never trust that kind of little boys. But have already started to look at lots of nice case and I've found a really nice!

Go'jul..Merry Christmas!

Gud, vi har inte bloggat på typ en månad! Men nu ska det bli andra bullar, ska försöka blogga lite mer dom närmaste veckorna.
 
Jag vill passa på att önska er alla en riktig mysig och God jul!!
Och vi måste säga Grattis på födelsedagen till våran kära Louis Tomlinson!
 
Oh my god, we haven't  blogged in like, a month! But now it will be the second buns, will try to blog a little more the next few weeks.

I would like to wish you all a very cozy and Merry Christmas!
And we have to say Happy Birthday to our dear Louis Tomlinson!
 
 

40-års fest

Då har kalas dag nr 2 börjat, om lite drygt en timme kommer resten av släkten! det var en galen da igår!

Ha're gött! =)

Dans

Har just kommit hem från en faktiskt lyckad dansuppvisning med Bliss gruppen!