Nytt tema

I fall någon skulle undra så är det inte jag som är på headern.
Jag tycker att själva temat är fint men jag ska byta header snart jag ska bara komma på hur man gör, för ha vill ha olika bilder. =P

Skolavslutning jao!!

Om typ 8 skoldagar är det SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det ska bli så j**la skönt asså, det behöver vi nog allihopa!
Just nu sitter jag o kollar lite på skolavslutnings klänningar och jag har hittat två stycken som är jätte fina, men den ena vet jag inte om den blir lite för U-ringad men om det går skickar vi efter båda och sedan skickar tillbaka den som inte passar.
 
Hoppas att ni har hittat någonting fint att ha på er!
ha en bra kväll! Pöss o Kram!!
 
 
 

Lite blommor

Idag är det väldigt varmt i den lilla staden i Sörmland där jag bor, men man ska väll inte klaga har jag hört! ;)
I alla fall, jag passade på att fota lite med mobilen i skolan och jag måste erkänna för att vara en skola så har dom väldigt fina blommor så det blev ganska fina bilder ändå!

Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag/kväll
Puss!!

https://cdn2.cdnme.se/3807387/7-3/pic_519a534be087c306743ccbdb.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3807387/7-3/pic_519a53649606ee5ea78263f6.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3807387/7-3/pic_519a5363ddf2b34faf579e14.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3807387/7-3/pic_519a536a9606ee5ed4e621ef.jpg" class="image">


Finnar- inte dom från Finland utan från helvetet!

Vissa dagar är värre än andra och då känns det som att jag är den enda personen i världen med finnar!
Och mamma säger alltid att jag ska 'tvätta ansiktet varje dag' så nu har jag börjat göra det morgon och kväll i några dagar och jag ser faktiskt skillnad.
Jag använder en tvål som är speciellt för ansiktet men jag kommer inte ihåg vad den heter (den finns på Apoteket). Jag använder inga speciella krämer efteråt, ibland använder jag typ nån kräm dom är typ kokosmjölk men annars försöker jag mest att dricka ganska mycket vatten och jag sminkar mig typ aldrig i så falla bara med mascara för med foundation o sånt så täcker man igen porer som gör att man får finnar..

Ni får ha det bra och kanske gav jag er några bra tips! =)
Jag skulle förresten gärna vilja prova ansiktsmasken på bilden här nedan, är det nån som har provat den o vet om den är bra?


=P

Asså jag kan inte fatta det!! Men snart är det en hel vecka sen som jag var o kollade på One direction's konsert i Friends Arena och det känns inte änns som att jag har vart där, det är bara som en fantastisk dröm!
Men jag har i alla fall alla mina bilder på mobilen som bevisar att jag faktiskt har vart där.
Men eftersom att det var JÄTTE stort så kollade jag nästan hela tiden på jumbotronerna för att kunna se dom, men ibland var jag tvungen att kolla ner på scenen för att kolla om dom verkligen var där. Så i stort sätt var det som att kolla på en MEGA tv med jätte högt ljud, men jag är glad i alla fall för dom har vart i Sverige, jag har sett dom och dom ELSKAR KOTTBULLAR!!! Och dom älskar Sverige, det är i alla fall vad dom säger och jag litar på dom!! =)
 
Snart måste jag dra till skolan, jag vet att jag säger det här ganska ofta men jag ska försöka att blogga lite oftare. Jag har bara typ aldrig tid och jag glömmer bort bloggen ganska ofta, men men.
 
Puss o Kram
 
Jag bloggar från datorn nu så jag har inga bilder från konserten så jag lägger upp dom i nästa inlägg! <3
 

One direction Konsert!! =D

Hej hej!
Det var ett tag sen jag bloggade nu men jag kände bara för att lägga upp lite bilder på våra älskade killar!
Det ända dåliga med att det bara är en dag kvar är att jag har gått och blivit sjuk! Så typiskt men aja, jag har precis startat min tredje film för dagen och om jag inte blir bättre till imorn så får jag gå på huvudvärkstabletter och halstabletter.