Snö

Sitter o lyssnar på Little Things o tänker på att november redan är slut! Imorn är det första december och det har faktiskt kommit snö, det är ju helt ofattbart nästan!
 
Ha're gött!

Frida

nu vet jag en sak till som jag ska önska mig i julklapp, en prenumeration på tidningen Frida! Hoppas att det är mycket bilder på One direction bara! =)
 
Ha're bra!

One direction i knipa (Del 11)

Sen kännde Bella att hon behövde gå på toaletten, det kännde Niall och Louis också. Det var dom coolaste toaletterna som Bella någonsin varit på, det var värme i toalettstolarna och lampor runt spegeln.

 

Sen skulle de ta ännu en dubbeldäckare hem, det var fullt där nere så de var tvungna att sitta där uppe men Harry tyckte att det var lite läskigt, men då sa Bella att han kunde sitta mella henne och Emma.

Emma, Bella och Julia ville lära känna London lite bättre så de bestämmde sig för att ta en sitesing buss. Julia och Niall satte sig längst fram, Harry vågade inte det så han satte sig längst bak med Bella, Bella försökte göra så att Zayn skulle sätte sig på andra sidan om henne så att hon skulle få lära sig någonting om London för att Harry satt bara och blundade. 

 

När sitesingen var slut hade Niall och Julia somnat för det var så tråkigt. Därimot Emma och Liam dom var helt facinerade av allt som fanns och se.

 

Harry svor att han aldrig skulle åka högst upp i en stor röd sitesing buss.

På vägen hem tog de en vanlig buss och den här gången satt de längst ner.

 

När de kom hem skulle de välja ut kläder att ha på sig på röda mattan ikväll. Julia, Emma och Bella hade inte tagit med sig några fin kläder för de hade inte räknat med att gå på röda mattan precis. Så de fick gå ut och shoppa igen lite snabbt.

 

Julia hittade en fin ljusblå klänning som slutade strax ovanför knäna, Bella hittade en ceris långklänning och Emma hittade en likadan klänning som Julia fast en ljusrosa.

 

Det tog inte mer än en halvtimme att shoppa, de skyndade sig tillbaka till de andra och satte snabbt på sig klänningarna.

Bella satte upp sin lugg med ett finst hårspänne och Emma gjorde en fin fiskbensfläta på Julia och själv hade hon sitt hår utsläppt. Hon flätade bara luggen och satte fast det med ett fin silvrigt hårspänne.

 

De gick på invigningen av den nya Big Time Rush filmen som heter Big Time Movie.

Emma, Julia och Bella tyckte att det var en av dom bästa filmerna som dom någonsin har sett. Strax efter One directions film.

 

Efter filmen gick dom på fin middag, det var många olika kändisar där, bland annat var Justin Bieber och Selena omez där och så klart var ju killarna från Big Time Rush där, Kendall, James, Logan och Carlos.

 

Julia, Bella och Emma hade aldrig sett så många kändisar på ett och samma ställe samtidigt och absolut aldrig i verkligheten. Men nu har dom fått upplevt något som bara är en dröm för många tonårstjejer.

 

De hade kul hela kvällen och festade natten lång, dom var inte hemma hos Harry och Louis förrän klockan tre på natten.

Dagen efter sov dom bort nästan hela förmiddagen och istället för att äta både sen frukost och sen lunch så åt dom en brunch.


A tribute to One direction Little Things


Katter - Cats

 

Puss

Tja! lol, vad ska ni all söta människor där ute göra idag då?

Christmas photoshoot and little more

 

Hottie!

 
 

Twitter - Instagram

Don't forget to follow me on Twitter @emma_linder @sw_directioners
and on Instagram @emma_linder @0nedirection_sweden
Thanks :)

I <3 one direction

 

Storbritannien buss/ Great Britain

Den här bussen körde omkring i Stockholm för att fira att Take me Home-skivan släpptes!
 
This bus drived around in Stockholm to celebrate that Take me Home album released!
 

Hot guys - One direction

 

Instagram

Gud på bara några dagar har jag fått över 300 nya följare på min 1D sida! Det känns helt..tja..jag vet inte vad och jag har ingen aning om vad det var som gjorde att jag fick så många men kul är det i alla fall! Följ gärna mig och min 1D sida @emma_linder @0nedirection_sweden

Take Me Home

Tomorrow released One directions's new album Take me Home! I'm so excited!

OMG!

I can't still belive that I've tickets to One direction's Take Me Home tour 2013!! I'm so f***ing happy and it's only 181 days left!! :D
xx

One direction X-factor Sverige

Ni missade inte One direction på X-factor i fredags va?!
Om ni gjorde det så missade ni något fantastiskt!
 
 
You didn't miss One direction on X-factor Sweden last Friday well?!
If you did, you missed something amazing!
 
Have a nice day! xx
 

Charlie

Grattis till världens bästa hund på din 2 års dag!
 
 
 

One direction Friends Arena

Jag känner att jag bara måste berätta det här! JAG HAR FÅTT BILJETTER TILL ONE DIRECTIONS FÖRSTA KONSERT I SVERIGE I FRIENDS ARENA! Just nu är jag överlycklig, på en skala mellan 1-10 så är det en klar 10!
 
I feel I just have to tell you this! I'VE GOT TICKETS TO ONE DIRECTIONS FIRST CONSERT IN SWEDEN IN FRIENDS ARENA! Right now I'm over the moon,on a scale between 1 and 10 it's a definite 10!