8:e maj

Det börjar närma sig mer och mer! Från att först ha vart typ 180 dagar och nu e det bara 69!! =)


Laddar lite

Jag sitter här o laddar med lite flingor o mjölk och gurk macka, jag o mamma ska nämligen iväg o gymma lite idag =)
Vi får väll se hur det går!
Jag har tänkt på en sak och det är att jag typ älskar Frida-tidningarna för i varje nummer som jag har fått tror jag så har det vart någonting som handlar om One direction! Och vet ni??!! Idag fick jag en MEGA poster med dom!! =D

Aja ha're bra!


Jaha..

Snart ska man iväg på utvecklings samtal så man kan utvecklas lite..hehe
Men i alla fall på tisdag åker jag till fjällen!! =) Det ska bli så himla kul att äntligen få åka i lite riktiga backar och inte bara dom som finns här utanför stan.
Ja vad finns det mer att berätta?..jo i lördags var mamma o pappa i Stockholm på 1D WORLD och där köpte dom ett mobilskal till mej!! =D
 
HAPPY GIRL HERE!!
 

20 minuter till världen

Är ni spända!! Det är bara 20 minuter kvar tills Europas första 1D World öppnar här i Sverige!
Jag kan tyvär inte vara där men min mamma o pappa ska försöka ta sig dit, om det inte är för många "fjårtisar" som dom sa! =)
Ni får ha det bra
Denna bild tog mamma igår =D


Tjenixen

Då är det äntligen fredag igen då!
Fast hela den här veckan har kännts som fredag eftersom att vi har sportlov! =)
Ja igår var jag ju med Elin i Norrköping och det gick faktiskt väldigt bra, vi missade inget tåg eller tog fel och det var inget tåg som blev inställt.
Jag shoppade ganska mycket så sammanlagt shoppade jag för ungefär 500:-.
Nu har mamma och pappa åkt till huvudstaden och ska gå på nån rockmusikal eller nåt så då ska farmor o farfar sova här hela helgen men det kanske blir kuligt vem vet..;)
Jag har sagt till mamma att jag vill att dom ska gå in på 1D World som öppnar klockan 10.00 imorgon i Mood gallerian
Hoppas hon köper nåt till mej!! =D
 
Men ni får ha en bra dag önskar mej och Elin!!
 

Badkläder 2013

Jag sitter och kollar på lite nya bikinisar till sommaren och jag har hittat flera stycken som är jätte fina men dom flesta kommer bara se jätte roliga ut på mej eftersom att jag e lite mullig, men till sommaren ska jag ha fått en lite mindre mage för igår gjorde jag faktiskt över 120 sit ups och jag gör typ minst 50st varje kväll. Så det finns ju en chans.
Men här är några i alla fall
 
Bikini från Zalando 539:-
(Den finns även i ljus gul/grön)
 
 
 
 
Bikini-överdel från Ellos fr 99:-
 
 
Bikini-underdel från Ellos fr 89:-
 

Äppelcider

Ja, ni kommer märka att idag blir det nog ganska mycket bloggande och det är nog om lite allt möjligt för även om jag är på mammas jobb så har jag ganska tråkigt...
Men nu är i alla fall Elin påväg hit och då kanske det blir lite roligare för vi ska kolla på vilket tåg vi ska ta. Butikerna i Norrköping öppnar ju  klockan 10 så jag tror att vi kommer ta ett so gick typ 09.58 och då är vi typ framme klockan 10.22 tror jag att det var
PS. på dom flesta av dom här inläggen kommer jag nog inte att ha nån bild =)

Morsans jobb

Då sitter man här på morsans jobb igen.
Jag väntar på att Elin ska plugga klart så att vi kan kolla på lite tåg till på torsdag, fy f*n vad kul det ska bli men jag är ändå lite nervös eftersom att jag aldrig har ¨åkt tåg själv men det ska nog gå bra det tar ju bara typ 30 min.
Och nu är det typ bestämt att jag ska med Julia till Boda Borg, och det är inte den Julia som är delägare på denna blogg för hon fyller 13 år på lördag och blir en riktig tonåring så ni får inte glömma att säga grattis till henne då.
Men nu ska jag gå och hämta lite mer äppel cider så vi kansek ses lite senare, juste jag måste komma ihåg att fråga om Elin vill med till badhuset senare oxå! =)
 
Ha're bra!! PUSS
 
 
 

Hejsan!

Har erat sportlov börjat bra (ni som har det) ? Mitt har faktiskt börjat hyfsat bra, just idag har jag inte gjort någonting speciellt men jag har bestämt massa saker jag ska göra under veckan. T.ex. imorgon ska jag va med Elin, på onsdag ska jag på en aktivitetsdag och på torsdag ska jag och Elin åka till Norrköping! =) det är både as coolt men as läskigt att åka tåg själv!!
Och på lördag ska jag till Boda Borg med en annan Julia än hon som "äger" den här bloggen och kanske Julia som "äger" denna blogg!
En härlig vecka!! =)
Nu ska jag kolla på familjen annorlunda


Melodifestivalen lyx

Hejsvejs!
Sitter just nu o kollar på Melodifestivalen och äter fruktsallad med grädde!
Muuummms!! =)


Örebro igen

Då sitter man tio våningar upp i luften hos farmor och farfar i Örebro. Jag måste ju erkänna att det är lite läskigt att titta ner men det är ändå ganska coolt!
Precis innan vi stannade utanför lägenheten så kom Kiss you på NRJ, och fy f*n vad bra den är!!

Ha en bra lördag =)


Go fika

Sitter just nu o fikar med Elin!
MUMS!!
Jag äter Daim tårta o Elin äter morotskaka =)


Fr1Day

Det blir inge stan med Julia idag =(
Hon har blivit typ sjuk, men jag ska ner med Elin istället. Det blir nog en fika, så jag får fika två gånger idag eftersom att vi får fika av våran svenska lärare. Yeey! Men samtidigt som jag vill göra min bokredovisning idag så vill jag ändå inte
Ha en fortsatt bra Fredag!


Godernatter

Ligger o myser med Elsa o tränar lite på bokrecensionen till imorn, det är faktiskt ganska mycket som händer imorn, efter skolan ska jag ner på stan med Julia (hon som typ äger denna blogg med mej), sen ska jag på tjejkväll hos Julia (en annan Julia) och sen..ja då ska jag sova och på lördag blir det Örebro..IGEN! =)
Jag ska försöka tjata på Julia att hon ska blogga, men hon säger att det inte funkar och det är ju konstigt för det funkar ju för mej (asså på mobilen) men jaja.

Glad alla hjärtans dag förresten!..igen

Sov så gott och sweet dreams lixom

PS. Elsa älskar min 1D kudde


Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag på er!
Sitter och läser på min bokredovisning dom jag ska göra imorn, skulle egentligen ha gjort den förra torsdagen men då glömde jag mina saker, och då skulle jag ha gjort det idag i stället men svenska lektionen idag blev inställd så då ska jag göra den imorn. Och vet ni vad?? Då ska vi få fika av våran lärare för hon ska sluta! =)
 
Ha en bra fortsättning på denna torsdag!
 
Jag bjuder på en frästande bild på chokladhjärtan!

Mobilen

Sitter och bloggar från mobilen så det blev rättstavning på det senaste inlägget, så där det står "drickandet" ska det stå "fick det" =P


Meliss o träning

Sitter just nu och käkar lite meliss och ska om en stund iväg o träna.
Jag drickandet senaste numret av Frida idag, och det är typ det bästa hittills!! Fast nästa nummer är ännu bättre + att i detta nummer fick man med 6 bilder på dom OCH en Little Mix affisch! =)


Sommarjobb

Asså jag skulle faktiskt vilja sommarjobba lite i sommar. Jag har faktiskt aldrig gjort det om jag ska vara ärlig, det ända "jobb" jag har haft är när jag och en kompis jobbskuggade på Maxi ICA Stormarknad. Det var faktiskt ganska kul, men eftersom att det var bara en dag och vi gjorde det med skolan så fick vi ju ingenting för det..eller jo förrästen vi fick plocka 1 kg godis var! =) Men jag skulle vilja ha ett jobb där jag kan tjäna lite pengar, jag kanske ska höra med Julia eller nåt om hon kanske också vill sommarjobba. =P Det skulle i alla fall vara roligare om man var två.

Ha en skön tisdag kväll!

Puss & Kram


One direction i knipa (Del 13)

Den stunden som ingen ville skulle komma hade kommit, de var tvungna att säga hejdå. De hade hunnit byta nummer och skype-namn men även om de kunde se och prata med varandra nästan när som helst så var det ändå jätte svårt att säga hejdå. Men till slut var de ändå tvungna, två minuter innan planet skulle lyfta hittade Julia tre platser bredvid varandra och de satte sig ner snabbt.

 

Redan då hade Bella börjat sakna när Harry och Niall höll om henne när hon blev rädd för raketer, och när hon och Zayn spelade Donkey Kong och vem kunde glömma när dom var i Busfabriken!

 

Resan tog bara en timma och på flygplatsen stog Emma, Julia och Bellas föräldrar och väntade, de kramade länge om varandra och Bellas mamma frågade hur det hade varit och nästan i kör svarade alla att det hade varit ”Helt fantastiskt!”.

 

Klockan var inte så mycket på dagen så direkt när dom kom hem la de till alla Skype-namn de hade fått och väntade sedan på att det skulle acceptera. Tillslut accepterade Niall och de började genast att video chatta med honom.

Även om det bara hade gått några timmar sedan de sågs så var det som att de inte hade träffats på evigheter. Niall sa att han redan saknade dem massor och Harry som också hade kommit sa att det gjorde han också.

 

Han tyckte även att de måste ses någon mer gång och nästa gång de skulle komma till Sverige så skulle de ringa eller sms:a först.

 

 

Den natten sov Julia, Emma och Bella som om de inte hade sovit på evigheter och alla drömde om hur kul de hade haft i London. De  vaknade sent nästa morgon och de åt frukost tillsammans hemma hos Julia där allting började i början av sommarlovet. Nu är det bara några dagar kvar av det bästa sommarlovet någonsin och de hade inte riktigt bestämt sig för om de skulle berätta någonting för någon annan, de skulle säkert inte tro dem.

 

För det är ju inte varje dag man råkar ut för att Louis Tomlinson från One direciton kommer och knackar på dörren och sedan få åka till London tillsammans med dem.

 

Den här onsdagen var de bara hemma och slappade. De satt lite vid datorn och de spelade lite Just dance 4, och de avr bara tvungna att dansa till What Makes You Beautiful några gånger innan de kunde dansa till någon annan.

 

Dagen gick snabbt och innan de änns visste ordet av så var Emma tvungen att gå hem och  dagarna där efter gick lika snabbt.

2 timmars skoldag

Jaha idag blev det bara typ 2h skoldag, as skönt!
Så nu sitter jag och kollar på tv, bloggar och äter typ lite lunch, vi har nämnligen haft friluftsdag idag. Jag valde att åka skridskor fast jag skulle ha velat åka skidor men men det kan jag ju göra nån annan dag.
Så det är typ bara vi som har åkt skridskor som har fått gå hem.
Nu vet jag hur jag ska få ett sånt där One direction linne, jag ska köpa ett vanligt vitt linne och sen ska mamma sy dit 1D och det kommer att bli as snyggt och jag ska även beställa två as snygga halsband ett "Forever Directioner"-halsband och ett flygplans halsband (ett sånt som Harry har)
 
Ni får ha en bra dag! =)
 

1D World

OMG!
Den här dagen började helt perfekt!
Jag fick nämnligen veta att  Europas första 1D World ska öppna i Sverige i Mood Stockholm.
Dock bara i 15 dagar, men nu vet jag varför, det är för att 1D World inte är en butik som finns i en viss stad eller land utan den reser runt alla möjliga länder. Och det är hur coolt som helst att den första i Europa ska öppnas i Sverige, jag MÅSTE bara åka dit.
För er som inte vet så öppnar butiken den 23:e Februari klockan 10:00 i Mood Stockholm, jag antar att det är någon galleria eller nåt.
För er som åker dit, hoppas ni hittar nåt! =)
 

One direction säng

Detta är min underbara One direction säng!!
Jag älskar mitt nya örngott med Storbritanniens flagga på, och om det är någon som undrar vart jag har köpt det så är det från jotex.se och sängkläderna tror jag är från typ ICA Maxi :)


Piece Of Norway

Tjenixen!
 
Har kollat på en massa fina One piecer och på Piece Of Norway så har dom typ REA!
 
Jag har hittat en som är as snygg! Den är typ lila med lite vitt på bröstet, här har ni en länk till REA sidan
Hoppas ni kanske också hittar nåt. =) Jag har även funderat på och köpa en one piece med One directions händer på =P
ha en bra söndag

Föräldrar

Ibland kan dom vara super mega bäst och ibland är dom bara typ..dumma i huvet!
Dom kan stå och anklaga än för att man är trög och dum i huvet och att man inte fattar någonting men dom har aldrig tänkt på att det faktiskt är dom som har uppfostrat oss såhär!! >:|
Asså jag skulle bara vilja skrika som f*n på dom och bara dra här ifrån och aldrig komma tillbaka....och där kom mamma in och var as arg för att jag inte ahde plockat ur tvättkorgarna som står i mitt rum, och min mamma är en person som alltid ska överdriva. Hon ba "Jag har bett dej typ 18 gånger att plocka ur dom här, varför gör du ingenting!!?"
Och hon har MAX bett mig typ 5 gånger!
Och vet ni vad hon sa när hon gick ut!?
"J**la unge!" Fy f*n vad trött jag blir på föräldrar, asså det är dom som inte fattar någonting!
 
Sorry för detta långa inlägg men jag behövde skriva av mej lite hur förbannad jag är! Det var ju en bra början på lördagen!!...
 
i alla fall ni får ha en fortsatt bra lördag! =)
 

Känner mej stolt!

Rubriken säger nog en hel del om detta inlägg! Ne men asså här om dan så tipsade jag lite kompisar om Etsy och dom har faktiskt varit inne och kollat, och på en av mina kompisars blogg har hon lagt upp jag tror att det var fyra olika mobilskal som hon vill ha =)
här har nin en länkt till deras blogg
 
Jag har ingen bra bild att lägga upp till detaa inlägg så det blir ingen, men jag tänkte lägga upp nästa del av One direction i knipa och jag tror att det blir sista delen. Men jag har massor av delar kvar på One direction in trouble
 
Ha en bra lördag!!
Puss & Kram

Fredagsmys

Var nere på stan med tjejorna idag och åt på Subway!
Ibland är det as kul när någon är sjuk, t.ex. idrotts läraren som oxå är mentor. Så mentorstid och idrott blev inställt idag, så det blev 3h rast så du hann man ju göra lite allt möjligt =)
Jag köpte lite godis och jag tänkte ta kort på det..men..jag hann äta upp det
 
(Bilden blev ganska liten men jaja)
 
Vet ni vad som är roligt? Saken jag har över ögonen heter Candy..!! Btw ignorera mina fula ögonbryn!! =P

Torsdag!

Jaha då var det torsdag då och imorn är det fredag!
Asså jag ahr vart helt veckovild den här veckan!! =P I går trodde jag att det var torsdag så jag trodde att vi började 8.35 fast vi började 8.30 så jag var lite sen till korset där jag brukar möta några kompisar. Och på kvällen trodde jag fortfarande att det var torsdag så jag typ ba "Gud vad skönt att det är fredag imorn", och så var det bara onsdag..
Men i alla fall, måste bara påminna er om att det "bara" är 90 dagar kvar till konserten!! Can't wait lixom =D
 
 
 

Etsy

Nu har jag äntligen hittat två as snygga halsband som jag nog kommer att köpa!
Dom är från en sida som heter etsy.com och det finns hur mycket fina saker som helst där, allt från mobilskal till halsband och armband. Till och med kläder och det finns jätte mycket fina One direction saker där!!  =)
 
Här har ni en länk till sidan
 
För er som kanske undrar har jag köpt mitt mobilskal på denna sida =P
 

Detta har hänt mej många gånger...!


Snabbinlägg

Hejsvejs, tänkte bara berätta lite vad jag har gjort idag. Jag har vart i skolan som vanligt fast nu har vi äntligen fixat vårat hemska schema så nu slutar vi faktiskt ganska skapligt nästan hela veckan, och till och med på fredagar slutar vi tidigt. Har precis ätit middag, det var typ pytt i panna fast mamma hade typ gjort den själv med potatis och typ fläskfilé
Puss & Kram

Blogga mer!

Ni vet kanske vem Julia är..i alla fall hon är typ oxå "ägare" av denna blogg men hon bloggar inte så ofta, det är mest jag (Emma) som gör det. Så det skulle vara jätte roligt om ni kommenterade typ att ni vill att hon ska blogga mer. Hon är en riktig sötnos och jag vet att ni kommer att gilla henne! Så jag försöker att få henne att gå in på datan o blogga lite, då ser hon alla era kommentarer och kanske börjar blogga lite mer =)
Kommentera helst på ett annat inlägg än detta, då blir det lite roligare!! =P
Ha're bra!
P.S jag måste bara påminna er om att det "bara" är 94 dar kvar till konserten! =D


Flashmob

Jag har hört från en One direction sida på Facebook att det har vart en Flashmob i Finlands huvudstad Helsingfors!
Den är faktiskt bra!
För er som inte vet vad en Flashmob är så är det som en dans, eller det är en dans som många personer dansar samtidigt. Dom brukar oftast hållas på något stort torg eller nåt, vi hade en Flashmob i skolan en gång, jag tror att vi dansade till någon Lady Gaga låt kommer inte riktigt ihåg vilken det var eller det kanske var typ Born this Way.
 
I alla fall, är det någon av er som ska på One directions konsert i Sverige den 8:e Maj??
OM ni vill ha dagliga uppdateringar så följ den här braiga sidan på Facebook, det är från den sidan jag hörde att det har vart en Flashmob
 
Klickelicka här för att komma til den
 
Puss puss på er!
 
 
 

Todays outfit!

Detta är outfiten för idag!
Tröjan är från Lager 157 och byxorna (chinos) är från Cubus
Ska till Örebro..igen =) ska dit den 16:e oxå tror jag, det blir mycket Örebro men det är ju en härlig stad!

Är fortfarande lite förkyld men det ska nog gå ändå hoppas jag =P


Hazza!


POLYVORE

OMG!
Har äntligen hittat sånna tröjor som jag vill ha! men såklart var dom ju utsålda men tänkte mejla dom och se när dom får in nya..om dom får in nya..hoppas det!
Top
 
Top (see more crop tops)
Jag själv tycker att A och D är finast, vad tycker ni?
Klicka HÄR för att komma till sidan med dom här topparna och tryck HÄR för att komma till Polyvore's startsida

Gla fr1Day på er!

Hoppas att ni har det lite bättre än jag, jag ligger nämnligen hemma och är sjuk! =(
Har typ feber och sprängande huvudvärk men annars är det bra! =P
Ni har väll inte glömt bort att säga Grattis till Harry på hans dag va??!